VElkommen til SH GROUP

Få en karriere og fremtid hos SH Group. Bliv en del af et maritimt, internationalt og innovativt arbejdsmiljø i udvikling.

Winning together

Vi tilbyder et internt oplæringsforløb tilpasset dine kvalifikationer, og et videre forløb der gør det muligt at dygtiggøre dig yderligere. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at tage dig og din karriere i lige den retning, du drømmer om.

'

VI MANGLER DIG PÅ HOLDET!

GRUNDE TIL, AT SØGE
HOS SH GROUP

Glade kollegaer skaber godt teamwork. Derfor vægter vi vores arbejdsmiljø højt!

We winning together!

Kom med på et team, og sæt dit eget præg på arbejdet og vær med til at forme nye løsninger

LÆRLINGE OG ELEVER

Som en del af SH Group er din fremtid i sikre hænder, for vi tilbyder en karriere, hvor opgaverne er udfordrende og hverdagen afvekslende. Hos os får mulighed for at gøre din viden til praktisk og et godt samarbejde med dine kollegaer

PRAKTIKPLADS HOS SHGROUP
ELLER DEN ANDEN VEJ

Hos SH Group tilbyder vi praktikpladser for studerende med fokus på, at give mulige kommende kollegaer erfaring lige fra starten af. Vi tilbyder en praktikplads, der er under vækst og fuld af muligheder!

SE HVILKEN KARRIERE VI TILBYDER DIG!

Gå på opdagelse i vores fagområder og få en fornemmelse af din kommende læreplads!
Læs mere om hvilke fagområder vi tilbyder dig og hvilke jobs der interessere dig mest.

Vi er en international virksomhed med muligheder FOR FEDE KARRIEREVALG

Som en del af SH Group er din fremtid i sikre hænder, for vi tilbyder en karriere, hvor opgaverne er udfordrende og hverdagen afvekslende. Hos os får mulighed for at arbejde med de nyeste løsninger til både nationale og internationale kunder. 

VI TILBYDER MULIGHEDER!

HVORFOR OS

Vi tilbyder et internt oplæringsforløb tilpasset dine kvalifikationer, og et videre forløb der gør det muligt at dygtiggøre dig yderligere.

Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at tage dig og din karriere i lige den retning, du drømmer om.

SH Group er en spændende arbejdsplads i midten af en innovativ og maritim kultur på Sydfyn, hvor atmosfæren er uformel og kollegial.

Vi giver mulighed for personlig
udvikling. Du bliver en del af en livlig arbejdsplads med fokus på den sunde balance mellem arbejde og fritid.

Du er i sikre hænder og en plads på forsæddet i Svendborgs største vækst virksomhed.

'