VElkommen til SH GROUP

 

Bliv en del af et maritimt, internationalt og innovativt arbejdsmiljø i en virksomhed, der er spækket med muligheder og et stærkt sammenhold!

Vi er en international virksomhed med masser af muligheder!

Som en del af SH Group er din fremtid i sikre hænder, for vi tilbyder en karriere, hvor opgaverne er udfordrende og hverdagen afvekslende. 

Bliv en del af et maritimt, internationalt og innovativt arbejdsmiljø i en virksomhed, der er spækket med muligheder og et stærkt sammenhold!

Vil du med på holdet?

ledige stillinger & uopfordrede ansøgninger

Besøg vores stillingsopslag, find drømmejobbet og kickstart din nye karriere hos os. 

LÆRLINGE & ELEVER

Vi søger løbende lærlinge og elever og du kan altid søge uopfordret.  

Vores stærke kultur sikrer et attraktivt arbejdsmiljø, hvor rammerne indbyder til læring, faglig udvikling.

Klik på linket og læs mere om dine muligheder.

PRAKTIKANTER & Studerende

Med vores passion for den nyeste teknologi og vores unikke udviklingskultur tilbyder vi praktik- og studieforløb, skræddersyet dine ambitioner og med de bedste specialister ved din side.

Klik på linket og læs mere om dine muligheder.

Få et indblik i nogen af vores fagområder

Er du til livet på farten til lands og til vands, derude hvor der sker i alle verdenshjørner? Eller mere til en dagligdag på vores kontorer og produktionshaller, hvor udvikling, innovation og produktion går hånd i hånd, og nye ideer bliver til virkelighed?

Om du kommer som praktikant, nyuddannet, eller har været i branchen i mange år, så har vi rammerne og opgaverne til, at du kan fortsætte din udvikling sammen med os.

En arbejdsplads med fokus på fælleskabet

Vores sammenhold og fælleskab er en stor del af vores succes, og det er noget, som vi prioriterer meget højt i hverdagen. 

HVORFOR OS

Bliv en del af en innovativ og maritim kultur

SH Group er en spændende arbejdsplads i midten af en innovativ og maritim kultur på Sydfyn, hvor atmosfæren er uformel og kollegial.

En international virksomhed med masser af muligheder!

Som en del af SH Group er din fremtid i sikre hænder, for vi tilbyder en karriere, hvor opgaverne er udfordrende og hverdagen afvekslende. Hos os får mulighed for at arbejde med de nyeste løsninger til både nationale og internationale kunder.

Ressourcerne til at tage dig i den retning, du drømmer om.

Vi tilbyder et internt oplæringsforløb tilpasset dine kvalifikationer, og et videre forløb der gør det muligt at dygtiggøre dig yderligere.

Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at tage dig og din karriere i lige den retning, du drømmer om.

Mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag.

Du bliver en del af en livlig arbejdsplads med fokus på den sunde balance mellem arbejde og fritid.

Du vil opleve fleksible arbejdstider og en hverdag med plads til både at arbejde på kontoret og hjemmefra med udgangspunkt i dit behov og de overordnede rammer.

'