SØGER DU læreplads? SÅ SØGER VI DIG

Vi tilbyder en mulighed læreplads inden for det maritime, internationale og innovative arbejdsmiljø.

Den anden vej

Vi kommer til at mangle lærlinge i Danmark. Ved at vælge en erhvervsuddannelse sikre du dig en fornuftig løn under hele uddannelsen og mulighed for fede videreuddannelser. Søg en læreplads hos os og få et godt springbræt frem i livet.

VI MANGLER DIG PÅ HOLDET!

VÆR MED TIL AT BYGGE NOGET RIGTIG STORT. DET SKAL VÆRE TUNGT OG VI MANGLER DIG!

Vi er stolte af alle vores lærlinge. Man er aldrig for gammel til at lære, så uanset om du er 16 eller 46, kan du blive en knalddygtig tekniker hos os.

Hos SH Group tilbyder vi dig en læreplads i lige den retning du søger. Vi giver mulighed for, at dygtig gøre dig lige inden for din interesse. Brug os som springbræt til at opnå dine mål! 

'

VI ER KUN 25KM FRA ODENSE

Jeg lærer hele tiden. Og det sker, mens jeg arbejder, for jeg prøver hele tiden nye ting. Det gør, at jeg har fundet ud af, hvad jeg gerne vil, når jeg står med svendebrevet.

SIMON, SMED LÆRLING

'

VI GIVER MULIGHED FOR lærePLADS RUNDT I LANDET!

SH Group har flere afdelinger rundt i landet, som har mulighed for at tage lærlinge ind! Tag et kig på vores praktikpladser her

'

MENTOR/LÆREMESTER/MESTER

Din mentor er en garvet svend, som har min. 5 års erfaring, og som giver dig alt den praktiske og faglige viden, som du skal bruge når du er ude på felten. 

LÆRLING/ELEV/PRAKTIK

Den lærlingeansvarlige følger dig i hele din læretid samt har det overordnede ansvar for dit lærlingeforløb og sikrer sig, at kvaliteten af din uddannelse er på plads.

VÆLG DIN UDDANNELSES VEJ
HOS SH GROUP

interesseret? så send os en ansøgning

Skriv det i samarbejde med os og få en unik mulighed for at dykke ned i en spændende cases fra den maritime og farsvars branchen. Vi stiller viden og data til rådighed. Du får også et team af specialister der kan give sparring undervejs i dit forløb. Sid på forsædet i bussen og vær med til at vækste Svendborgs største virksomhed. Søg en praktikplads hos os!

BRÆNDER DU INDE MED SPØRGSMÅL? ANGÅENDE lærePLADS SÅ KONTAKT OS HER