Velkommen ombord

Du er på vej til at blive en del af et maritimt, internationalt og innovativt arbejdsmiljø i en virksomhed, der er spækket med muligheder og et stærkt sammenhold!

VELKOMMEN TIL sh group

På vegne af SH Group og dine mange nye kollegaer vil jeg gerne have lov til at byde dig velkommen.

Vi glæder os til at få dig ombord, og vi kommer til at gøre vores bedste for, at du føler dig godt modtaget og klar til din nye karriere hos os.

I den forbindelse har vi samlet en række brugbare informationer omkring virksomheden, som vi håber på, kan bidrage til, at du føler dig endnu bedre klædt på til dine første dage på kontoret.

God læselyst!

Kaare Vang Jensen

CEO

Før du starter..

Introplan

Godt og vel en uge inden opstart modtager du din introplan. Den giver dig et indblik i de første dage på kontoret. 

Hovedkontor: Kuopiovej 20, 5700 Svendborg

 Organisationen

I SH Group er vi ansat knap 400 medarbejdere, heraf ca. 120 funktionærer og ca. 280 timelønnede. Vi er fordelt på lokationer i Svendborg, Odense, Rødovre og i Frederikshavn.

Relevante dokumenter

Medarbejderhåndbog for funktionærer hos SH GROUP

Som ny medarbejder i SH Group er medarbejderhåndbogen et godt bekendtskab. 

 Industriens Overenskomst

Dit ansættelsesforhold er underlagt Industriens Overenskomst.

Vores faciliteter, arbejdsmiljø & fælleskab

Vores faciliteter

SH Group blev grundlagt i 1974 på Kuopiovej. Her har vi stadigvæk vores hovedkontor. Men vi har fået vokseværk, og vi kan i dag findes på flere lokationer i ind- og udland.

Et kig forbi vores produktionshaller

Det er her vores innovative ideer bliver til virkelighed. Du finder vores største produktionshaller i Svendborg og Odense. 

Fællesskab og samarbejde er vores styrke

Vi vinder sammen, og hvert et led i kæden er afgørende for vores succes. 

Klik på videoen og oplev hverdagen på vores kontorer, i marken, og den holdindsats som ligger bag tilblivelsen af vores produkter.

Aktiviteter i virksomheden

Året-der-gik-2023 overblikket er et godt eksempel på det miljø og sociale fælleskab, du bliver en del af- når du starter i SH Group. 2023 var fyldt med aktiviteter på tværs af alle fagområder og afdelinger.  

HVORFOR OS

Bliv en del af en innovativ og maritim kultur

SH Group er en spændende arbejdsplads i midten af en innovativ og maritim kultur på Sydfyn, hvor atmosfæren er uformel og kollegial.

En international virksomhed med masser af muligheder!

Som en del af SH Group er din fremtid i sikre hænder, for vi tilbyder en karriere, hvor opgaverne er udfordrende og hverdagen afvekslende. Hos os får mulighed for at arbejde med de nyeste løsninger til både nationale og internationale kunder.

Ressourcerne til at tage dig i den retning, du drømmer om.

Vi tilbyder et internt oplæringsforløb tilpasset dine kvalifikationer, og et videre forløb der gør det muligt at dygtiggøre dig yderligere.

Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at tage dig og din karriere i lige den retning, du drømmer om.

Mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag.

Du bliver en del af en livlig arbejdsplads med fokus på den sunde balance mellem arbejde og fritid.

Du vil opleve fleksible arbejdstider og en hverdag med plads til både at arbejde på kontoret og hjemmefra med udgangspunkt i dit behov og de overordnede rammer.

'

Vi vil gerne benytte lejligheden til endnu en gang at byde dig velkommen til SH Group, og vi vil gøre vores bedste for, at du kommer til at trives i dit nye job.

.