SØGER DU PRAKTIKPLADS til speciale?

Hos SH Group har du mulighed for at lade din viden blive brugt praktisk! Vi søger talentfulde mennesker der gerne vil lære.

´

Som en del af SH Group er din fremtid i sikre hænder, for vi tilbyder en karriere, hvor opgaverne er udfordrende og hverdagen afvekslende.

Vi tilbyder et internt oplæringsforløb tilpasset dine kvalifikationer, og et videre forløb der gør det muligt at dygtiggøre dig yderligere. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at tage dig og din karriere i lige den retning, du drømmer om.

Er du i gang med en uddannelse som mekanisk-, hydraulisk-, el- eller softwareingeniør?

Så får du som praktikant i  SH Group mulighed for at bringe din teoretiske viden fra studiet i spil.

Vi står nemlig klar med de nyeste teknologier, internationale opgaver og faglig hjælp og sparring fra de bedste ingeniører, projektledere og teknikere i branchen. 

 

 

Skal du skrive speciale, ph.d. eller afgangsprojekt?

Du kan også skrive afgangsprojekt eller speciale i samarbejde med vores dygtige specialister.

Vi stiller viden, data og vejledning til rådighed og forventer til gengæld, at du tager initiativ og sætter dit præg på forløbet.

Og hvem ved, om det åbner døren til en videre karriere i SH Group?

Drømmer du om en karriere indenfor kontor, handel eller logistik?

Er du eller skal du i gang med et EUD, EUS eller EUX forløb, så burde du overveje en elevplads hos SH Group. 

Du bliver en del af et fagligt og socialt fællesskab med både erfarne og unge medarbejdere, der hjælper hinanden, deler viden og har det sjovt.


TIDLIGERE PRAKTIKANT OG NU SENIOR INGENIØR OG TEAMLEAD HOS SH GROUP

The best were all the challenges, and also that the equipment I was working on was large scale. Everything is so big, so you have to think in a different way than if you’re working on small robots. The technical level is just very high, so it’s always exciting – even now that I’m 7 years into my job as mechanical engineer at SH Group! “

 

ANDRIS, TIDLIGERE PRAKTIKANT OG NU SENIOR INGENIØR OG LEDER SH GROUP 

'

ELEV HOS SH GROUP

“Jeg valgte SH Group fordi de var super gode til at tage mig ind. Jeg faldt lyn hurtigt, hvor jeg bl.a. fik kundekontakt og spænende opgaver.”

LEA, HANDELSELEV

PRAKTIKPLADS HOS SH GROUP

“Min praktikplads hos SH Group har været en lærerig rejse! Her har jeg både fået lov til at udfolde mig kreativt og sætte mit eget præg på vores marketings produkter. Jeg føler mig heldig, at få så meget opbakning fra min arbejdsplads.”

PETER, MARKETINGS ELEV

'

PRAKTIKPLADS MED FOKUS PÅ FÆLLESSKAB OG DIN FREMTID

Vores sammenhold og fællesskab er en stor del af vores succes, og det er noget, som vi prioriterer meget højt i hverdagen.

Vi er en international virksomhed med muligheder

Som en del af SH Group er din fremtid i sikre hænder, for vi tilbyder en karriere, hvor opgaverne er udfordrende og hverdagen afvekslende. Hos os får mulighed for at arbejde med de nyeste løsninger til både nationale og internationale kunder. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.