SØGER DU PRAKTIKPLADS til speciale?

Hos SH Group har du mulighed for at lade din viden blive brugt praktisk! Vi søger talentfulde mennesker der gerne vil lære.

Winning together

Vi tilbyder et internt oplæringsforløb tilpasset dine kvalifikationer, og et videre forløb der gør det muligt at dygtiggøre dig yderligere. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at tage dig og din karriere i lige den retning, du drømmer om.

'

ELEV HOS SH GROUP

“Jeg valgte SH Group fordi de var super gode til at tage mig ind. Jeg faldt lyn hurtigt, hvor jeg bl.a. fik kundekontakt og spænende opgaver.”

LEA, HANDELSELEV

Vi er en international virksomhed med muligheder

Som en del af SH Group er din fremtid i sikre hænder, for vi tilbyder en karriere, hvor opgaverne er udfordrende og hverdagen afvekslende. Hos os får mulighed for at arbejde med de nyeste løsninger til både nationale og internationale kunder. 

PRAKTIKPLADS HOS SH GROUP

“Min praktikplads hos SH Group har været en lærerig rejse! Her har jeg både fået lov til at udfolde mig kreativt og sætte mit eget præg på vores marketings produkter. Jeg føler mig heldig, at få så meget opbakning fra min arbejdsplads.”

PETER, MARKETINGS ELEV

'

PRAKTIKPLADS MED FOKUS FÆLLESSKAB I FRITIDEN

Vores sammenhold og fælleskab er en stor del af vores succes og noget vi prioriterer meget højt i hverdagen. Vi alle har hver vores interesser, derfor har flere og flere gået sammen om de interesser de har tilfælles! Hos SH Group bakker vi op om de gode tiltag, her bliver der bl.a. dyrket paddel, SOLO fitness og cykling fællesspisning og spillet golf. 

Skal du skrive speciale, ph.d. eller afgangsprojekt?

Skriv det i samarbejde med os og få en unik mulighed for at dykke ned i en spændende cases fra den maritime og farsvars branchen. Vi stiller viden og data til rådighed. Du får også et team af specialister der kan give sparring undervejs i dit forløb.

VI HAR EN MULIG PRAKTIKPLADSER LIGE TIL DIG

Som praktikant hos SH Group får du mulighed for at bringe din teoretiske viden fra studiet i spil på vores spænende projekter fra det maritime og farsvars branchen.

Du kommer unden tvivl til at lære en masse, og du bliver samtidig en del af et fagligt og socialt fællesskab med både erfarne og unge medarbejdere, der hjælper hinanden og har det sjovt samtidig.

 

'

'

'

'

Praktikplads, er det noget for dig?

Hos SH Group tilbyder vi praktikpladser for studerende med fokus på, at give mulige kommende kollegaer erfaring lige fra starten af. Vi tilbyder en praktikplads, der er under vækst og fuld af muligheder!

Giv os din e-mail. Til gengæld giver vi dig chancen for at få at vide hvornår vi søger nye dygtige kollegaer.