Service af fiskeskibe

SH Group er en dansk servicevirksomhed som opererer i den maritime og offshore industri. Vi er en kompetent og resursefuld organisation med 350+ ansatte. Vores mål er at skabe et "One point of contact" når vores kunder benytter sig af vores tværfaglig services.

Mange vores ansatte har mange års erfaring indenfor den maritime og offshore sektor som montør, maskinmester eller ingeniører. I SH Group går vi op i vores arbejde og den værdi vi vil kunne videregive til jeres virksomhed.

Vi har kendskab til det ansvar som vores kunder betror os med, hvortil vi målrette går efter at finde de rigtige kompetencer og korrekte mandskab til at udføre arbejdsopgaverne bedst og sikkerhedsmæssigt korrekt til tiden.

SH Group startede i 1974 som Svendborg Skibshydraulik og har siden dengang voksede sig ud til at være en tværfaglig serviceudbyder, hvor vi kombinere teknik, stålreparationer, hydraulik, mekanik, smedearbejde, automation, kran eftersyn, el og elektronik service mm. Til er stærkt "One Call Does It All" koncept.

Vi ønsker at vores koncept skal gøre det nemt for vores kunder at planlægge deres fremtidige service, igennem en bred vifte at kompetencer samlet i én virksomhed og med én kontaktperson.

...
Kontakt
+45 6221 7810
sh@shgroup.dk

Hydraulik arbejde

Service af hydrauliske pumper og systemer


Installation af hydrauliks komponenter, ventiler, rør, rørbæringer, cylindere, fittings, slanger mm.


Tryk test og rengøring af hydrauliske rørsystemer (Elektrisk og diesel drevet skylleenhed. Mobil partikeltæller og mobil skylleenhed)


Fejlfinding og reparation af hydrauliske systemer


Rør installationer to til 115 x 15 mm on-site


Rør buk og valsning


Slangeværksted – fabrikation, tryk testning, udskiftninger, certifikater mm.Service, reparation og renovering af hydrauliske power packs og systemer, komponenter, pumper, motorer, ventiler systemer mm.


Opgraderinger af eksisterende hydrauliske systemer


Leverandør af HPU'er, hydrauliske komponenter, cylindere, reservedele mm.


 Alt hydraulik arbejde udføres af certificeret hydraulik montører


Udover SH Groups værksteder har vi to veludstyret mobil 20fods container til slange og rør fabrikation, hvilket giver komplet on-site service værksted.

Med en store lagerbeholdning af pumper, slanger, fittings, og andre komponenter, garanteres der er en hurtig leveringstid ofte dag til dag.

Rørmontering

Rørpræfabrikation


Rør buk fra Ø6 til Ø115 x 15


Rørvalsning


Tryk test og flushing


Belægninger


3D tegninger til præfabrikering


Rørinstallationer


Design og installation af nye rørsystemer


Renovering, opdatering og modificeringer på eksisterende rørsystemer


Levering og installering af alle rørtyper


 

SH Group planlægger, designer og installerer små og store rørsystemer for alle typer udstyr og systemer. Vi overholder alle anbefalende standarter og sikre 3. parts klassifikationer.

Sømløse rør


< Ø42mm Walform eller EO2 anbefales.


> Ø42mm 37ᵒ flange eller fastholde ringflangesystemer.


Stål konstruktioner

SH Group er specialiseret i specialdesignet stålkonstruktion. Vi sætter en ære i at skabe de bedst mulige løsninger for vores kunder. Vi garanterer unikke løsninger som passer til vores kunder og ikke er en samlebåndsløsning.

Vores højt kvalificeret montører kan designe og fabrikere alt fra små til store stål konstruktioner. Intet er for små og intet er for stort – vi kan konstruere de helt små specialiseret reservedele på størrelses med en mønt, op til special designet container, forstærkninger, skibs og offshore kraner her i blandt hængekraner, stålstænger og stål støtter.

Svejsning

SH Group kan opføre svejsninger i aluminium, sortstål, carbon stål, rustfast stål 304 + 316, duplex stål CuNiFe, inklusiv WPQR – vi har certificeret IVS. Vi leverer NDT test på komponenter af alle typer og materialer på vores værksteder og ude hos vores kunder.