Programmør og Commissioning Engineer

Job in Svendborg, Denmark

SH Group søger en Programmør og Commissioning Engineer

Vil du være programmør i en virksomhed med masser af udfordringer og mulighed for at rejse? Vil du udvikle mange forskellige automationsløsninger, så vi fortsat kan følge med vore kunders ønsker?

Læs mere

Servicemontør

Job in Svendborg, Denmark

SH Group søger en Servicemontør

Da vi har meget travlt i vores serviceafdeling, søger vi hermed 3 stabile og fleksible medarbejdere. Paletten af arbejdsopgaver er mange bl.a.: Renovering, ombygninger og reparationer af skibsudstyr (kraner, spil, a-rammer, cylindere, slangeudskiftning, loadtests). Flushing og trykprøvning af hydraulik -og brændstofsystemer m.m.

Læs mere

Hydraulikmontør - Lindø

Job in Denmark

SH Group søger søger en Hydraulikmontør

Da vi har rygende travlt, søger vi engagerede og fleksible medarbejdere med rette kvalifikationer til vores hydraulikafdeling. Vi søger medarbejdere til vores serviceafdeling i forbindelse med Lindøterminalen. Der vil hvad enten man arbejder med udgangspunkt fra Svendborg eller Lindø, også være tale om servicejob ved vores kunder worldwide.

Læs mere

Lønningsbogholder

Job in Svendborg, Denmark

SH Group søger en Lønningsbogholder

Som lønningsbogholder bliver din primære opgave at stå for lønafvikling for timelønnede, både på fabrikken og rejsende. Vi har netop implementeret nyt lønsystem, Lessor, hvorfor det vil være en fordel at du har arbejdet med dette før. Du vil også blive inddraget i andre opgaver i økonomiafdelingen efter behov. Herudover vil du kunne være backup for resten af afdelingen.

Læs mere